Totaalinrichting van uw interieur…

016 81 29 27016 81 29 27

Unieke binnenhuisdecoratie als verlengstuk van uzelf

Uw interieur is als een verlengstuk van uzelf. Iedereen is uniek, en wenst dan ook uniek advies. Wilt u graag een nieuwe en frisse wind laten waaien door uw woning, winkel of kantoor? Dan bent u bij Interieur Marina aan het juiste adres voor de juiste raad over uw binnenhuisdecoratie in Tienen.

Van tapijten tot meubels

Interieur Marina in Tienen is gespecialiseerd in sfeervolle totaalinrichting en maatwerk. Zo kan u er met een gerust hart terecht voor al uw woonaccessoires en binnenhuisdecoratie. Hier vindt u een ruim assortiment aan interieurdecoratie en alles van de beste kwaliteit op de markt.

Het assortiment aan artikelen die u hier vindt omvat:

  • Verlichting
  • Tafellinnen
  • Bed- en badbenodigdheden
  • Tapijten
  • Meubels
  • Decoratieartikelen

Snelle service

Bij Marina wordt er steeds een snelle en prima service, tegen correcte prijzen en precies op maat van uw wensen geleverd. Zo kan u binnen de kortste keren genieten van een prachtig, nieuw interieur samengesteld met de allermooiste en meest kwalitatieve materialen. Marina en haar team werken alleen samen met de beste leveranciers en bieden u net dat tikkeltje meer om uw interieur een verrassende wending te geven.

Kom zeker eens een kijkje nemen in de winkel in Tienen en duik in het breed gamma aan raamdecoratie en gordijnstoffen. Of doe nu al wat frisse ideeën op door de prachtige sfeerbeelden in de fotogalerij te bewonderen. Bekijk ook al het nieuws op de website of neem gerust contact op voor meer informatie, en een gratis vrijblijvende offerte.